Implantat gör att livet ler

Boka tid för implantatbehandling

En enskild tand som saknas eller till och med en hel tandrad kan ersättas med implantat. Implantat är en konstgjord rot tillverkad av titan som fästs i käkbenet. På implantaten kan fästas antingen kronor eller broar samt löstagbara proteser som sitter stadigt. Vi samarbetar med skickliga tandtekniker och vi kan garantera ett vackert och fungerande slutresultat.

 

Vid implantatoperationen, då själva implantatet fästs i käkbenet, använder vi oss av moderna operationsguider som tillverkas med hjälp av 3D-planering. På det sättet kan vi garantera att implantatet kommer i precis rätt position vid operationen.

Kronor och broar

Allvarligt skadade tänder som är svåra att laga, liksom även tänder som helt saknas kan ersättas med fasta kronor eller broar. Vi samarbetar med skickliga tandtekniker och vi kan garantera ett vackert och fungerande slutresultat.

 

Med en krona kan man ersätta en enskild tand som saknas och med en bro kan man även ersätta flera tänder som saknas. Kronor och broar kan, enligt patientens situation och vad han/hon önskar, tillverkas av olika material:

  • Helkeramiska kronor
  • Metallkeramiska kronor
  • Guld- och akrylkronor

Estetisk tandvård

Vi upprätthåller en stark kompetens vad gäller tillverkningen av keramiska laminat (porslinsskal), kronor, broar och implantat. På så sätt hjälper vi dig behålla en estetisk tandrad. På vår mottagning hjälper vi dig gärna hitta det alternativ som passar dig bäst.


Vi utför även blekning av tänderna. Mera information om blekning.

Mer information om blekning

Tandproteser förbättrar livskvaliteten

En tandprotes är en kostnadseffektiv metod att åstadkomma en vacker och fungerande tandrad om det finns flera tänder som saknas eller är skadade. Med en tandprotes kan man även ersätta en hel tandrad.