Hammasimplantti etuhampaaseen tuo hymyä elämään!

Varaa aika implanttihoitoon

Yksittäinen puuttuva hammas tai jopa koko hammasrivi voidaan korvata implanttihoidon avulla. Implantti on titaanista valmistettu keinojuuri, joka kiinnitetään leukaluuhun. Implantteihin voi kiinnittää joko kruunuja tai siltoja sekä tukevasti istuvia irrotettavia proteeseja. Teemme yhteistyötä taitavien hammasteknikoiden kanssa ja voimme taata kauniin ja toimivan lopputuloksen.

 

Implanttileikkaukset suoritetaan nykyaikaisten ohjureiden avulla. Ohjurit suunnitellaan 3D-mallinnuksella, jolloin implantit saadaan asennettua juuri oikeaan asentoon.

Kruunut ja sillat

Vakavasti vaurioituneita hampaita joita on vaikea paikata voi, kuten kokonaan puuttuvia hampaitakin, korvata kiinteiden kruunujen tai siltojen avulla. Teemme yhteistyötä taitavien hammasteknikoiden kanssa ja voimme taata kauniin ja toimivan lopputuloksen.

 

Kruunulla korvataan yksittäinen vaurioitunut hammas, kun taas sillalla voidaan korvata myös useampia puuttuvia hampaita. Kruunut ja sillat voidaan potilaan tilanne ja mieltymys huomioon ottaen valmistaa eri materiaaleista:

  • Keraamiset kruunut
  • Metallokeraamiset kruunut
  • Kulta- ja akryylikruunut

Hoidamme hampaasi kuntoon yli 50 vuoden kokemuksella. Panostamme erityisesti asiakaslähtöisyyteen ja siihen, että jokaisella asiakkaallamme on hyvä olla. Korkeatasoisen hoidon kruunaa ystävällinen, kodikas ja palvelualtis ilmapiiri. Dianasta saat aina turvallista, asiantuntevaa ja juuri sinun tarpeittesi mukaan räätälöityä hoitoa ja miellyttävää kohtelua. Palveluihimme kuuluvat perushammashoidon lisäksi myös proteesit ja implantit sekä muut esteettiset muutokset. Varaa aika hammaslääkäriin tai implanttihoitoon ja laaditaan hoitosuunnitelma yksilöllisesti tarpeidesi mukaan.

Puuttuva hammas kannattaa korjata mahdollisimman pian

Puuttuva hammas kannattaa korjata mahdollisimman pian, että siitä ei aiheudu ongelmia tai rasitusta muille hampaille. Hampaat eivät ole suussa staattisesti paikallaan, vaan ne liikkuvat koko ikämme. Jos hammasrivistöstä puuttuu yksi hammas muualta kuin ihan takaa, voi hampaiden liikkuminen aiheuttaa ongelmia, koska muut hampaat voivat alkaa liikkumaan eteenpäin. Hampaiden liikkuminen voi aiheuttaa purennan muuttumista, josta voi aiheutua leuka- ja pääkipua. Hampaita tarvitaan moneen toimintaan, kuten ravinnon hienontamiseen sekä puheen ja äänen muodostamiseen.

Hammasimplantti korvaa puuttuvan hampaan

Hammasimplantti on pysyvä ratkaisu yhden tai useamman puuttuvan hampaan korvaamiseen. Hammasimplantti on leukaluuhun asennettava titaanista valmistettu keinojuuri, joka korvaa hampaan juuren. Keinojuureen kiinnitetään proteettinen hammasosa, joka voi olla kruunu, silta tai irtoproteesi. Implantin asentaminen on helppo ja nopea toimenpide, joka ei ole kivulias. Implantin asentaminen voidaan tehdä paikallispuudutuksessa ja normaalisti toimenpiteestä paraneminen on nopeaa. Implantin luutuminen kestää yleensä 3 – 6 kuukautta, jonka jälkeen voidaan valmistaa sen päälle tuleva hammasosa. Implanttihoito sopii suurimmalle osalle, kun yleisterveys ja suuhygienia ovat riittävän hyvät. Voit ottaa meihin yhteyttä, neuvomme mielellämme kaikissa hampaiden- ja suunterveyteen liittyvissä kysymyksissä.

Esteettinen hammashoito

Ylläpidämme vahvaa ammattitaitoa keraamisten laminaattien (posliinikuorien), kruunujen, siltojen ja implanttien teossa. Näin autamme sinua ylläpitämään esteettistä hampaistoa. Vastaanotollamme autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Suoritamme myös hampaiden valkaisua.

Lisätietoa valkaisusta

Hammasproteesit parantavat elämänlaatua

Hammasproteesi on kustannustehokas tapa saada aikaan siisti ja toimiva hampaisto, jos puuttuvia tai vaurioituneita hampaita on paljon. Hammasproteesilla voi myös korvata kokonaisen hammasrivistön.