Implanttihoito tuo hymyä elämään – laitetaan sinunkin hampaasi kuntoon!

Varaa aika implanttihoitoon

Yksittäinen puuttuva hammas tai jopa koko hammasrivi voidaan korvata implanttihoidon avulla. Implantti on titaanista valmistettu keinojuuri, joka kiinnitetään leukaluuhun. Implantteihin voi kiinnittää joko kruunuja tai siltoja sekä tukevasti istuvia irrotettavia proteeseja. Teemme yhteistyötä taitavien hammasteknikoiden kanssa ja voimme taata kauniin ja toimivan lopputuloksen.

 

Implanttileikkaukset suoritetaan nykyaikaisten ohjureiden avulla. Ohjurit suunnitellaan 3D-mallinnuksella, jolloin implantit saadaan asennettua juuri oikeaan asentoon.

Kruunut ja sillat

Vakavasti vaurioituneita hampaita joita on vaikea paikata voi, kuten kokonaan puuttuvia hampaitakin, korvata kiinteiden kruunujen tai siltojen avulla. Teemme yhteistyötä taitavien hammasteknikoiden kanssa ja voimme taata kauniin ja toimivan lopputuloksen.

 

Kruunulla korvataan yksittäinen vaurioitunut hammas, kun taas sillalla voidaan korvata myös useampia puuttuvia hampaita. Kruunut ja sillat voidaan potilaan tilanne ja mieltymys huomioon ottaen valmistaa eri materiaaleista:

  • Keraamiset kruunut
  • Metallokeraamiset kruunut
  • Kulta- ja akryylikruunut

Esteettinen hammashoito

Ylläpidämme vahvaa ammattitaitoa keraamisten laminaattien (posliinikuorien), kruunujen, siltojen ja implanttien teossa. Näin autamme sinua ylläpitämään esteettistä hampaistoa. Vastaanotollamme autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Suoritamme myös hampaiden valkaisua.

Lisätietoa valkaisusta

Hammasproteesit parantavat elämänlaatua

Hammasproteesi on kustannustehokas tapa saada aikaan siisti ja toimiva hampaisto, jos puuttuvia tai vaurioituneita hampaita on paljon. Hammasproteesilla voi myös korvata kokonaisen hammasrivistön.