Hammaslääkäriasema Diana

Friska tänder, friskt liv

Framsidan

Tandläkare nära dig i Helsingfors

Tandläkarstation Diana vårdar dina tänder med över 50 års erfarenhet. Vi fokuserar särskilt på kundinriktad verksamhet och på att varje kund ska må bra. Den högklassiga vården kröns av en vänlig och tjänstvillig atmosfär. På Diana får du alltid trygg, sakkunnig vård som skräddarsys efter dina behov och alltid ett vänligt bemötande. Hit är det lätt att komma.


Tandvård till bra pris i Helsingfors centrum

Vår mottagning ägs av en finländsk tandläkare och fungerar självständigt utan band till någon stor kedja. På vår lilla mottagning kan man ge kvalitativ vård till ett lägre pris då extra utgifter uteblir. Kolla in vår prislista och jämför med konkurrenterna så ser du skillnaden. Vi uppbär inte heller expeditionsavgift.


Kom ihåg att bekanta dig med FPA:s ersättningssystem. Ersättningen får du genast i samband med faktureringen. Vi godkänner även Helsingfors stads servicesedlar.


Tandläkarmottagningen finns i moderna lokaler i Rödbergen i Helsingfors. Vi har all den utrustning som behövs, till exempel digitalröntgen och maskinell rotbehandling. Välkommen som patient vid tandläkarstation Diana!


En tandläkarstation med mångsidiga tjänster

Tandläkarstation Dianas tjänster omfattar, förutom bastandvård, även proteser och implantat samt övrig estetisk tandvård. Hos oss hittar du även yrkeskunniga munhygienister.

Tidsbeställning

» Ring: 010 439 4290

puhelin

Samtal från fast telefon: 8,21 cent/samtal + 5,9 cent/min
Samtal från mobiltelefon: 8,21 cent/samtal + 16,9 cent/min

Semestertider är vår tidsbeställning öppen vardagarkl 9–13.

Tidsbeställning online

Du hittar oss i Rödbergen. Exakta kontaktuppgifter och karta hittar du här. Vi är en tandläkarstation som det är enkelt att komma till.