Perushammashoito on hyvinvoinnin tae

Varaa aika perushammashoitoon

Tarjoamme laajan valikoiman hammashoidon palveluita. Käytössämme ovat moderni varustus ja uusimmat materiaalit. Varustukseemme kuuluu myös digitaaliröntgen, sekä 3D-skanneri.

Tärkeimpiä palveluitamme ovat perushammashoito, implanttihoito ja muu protetiikka. Myös lasten hammashoito sekä työpaikkahammashoito kuuluvat palveluihimme.

 

Perushammashoitoon kuuluvat:

  • Tarkistuskäynnit
  • Paikkaushoito
  • Juurihoito (koneellinen)
  • Hammaskiven poisto
  • Suun terveyden ylläpitoon liittyvä hoito (esim. fluorihoito)
  • Hampaiden poistot

Implanttihoito tuo hymyä elämään

Yksittäinen puuttuva hammas tai jopa koko hammasrivi voidaan korvata implanttihoidon avulla. Implantti on titaanista valmistettu keinojuuri, joka kiinnitetään leukaluuhun. Implantteihin voi kiinnittää joko kruunuja tai siltoja sekä tukevasti istuvia irrotettavia proteeseja. Teemme yhteistyötä taitavien hammasteknikoiden kanssa ja voimme taata kauniin ja toimivan lopputuloksen.

Röntgen auttaa löytämään hammasongelmien syyt

Varusteisiimme kuuluu digitaaliröntgen, jonka ansiosta hoidon yhteydessä otettavat röntgenkuvat saadaan käyttöön tietokoneen näytölle vain sekunteja kuvan ottamisen jälkeen. Lisäksi potilaaseen kohdistuva röntgensäteily on minimaalinen. Röntgen on loistava apuväline tietojen keräämiseen esimerkiksi protetiikkaa varten ja sitä hyödynnetään myös peruspalveluissamme.

Dianan asiantuntevat suuhygienistipalvelut

Ammattitaitoiset suuhygienistimme auttavat hyvän suuhygienian ylläpidossa. Hygienistit suorittavat hammaskiven ja värjäytymien poistoa, hampaiden fluorausta ja muita suusairauksien ehkäiseviä toimenpiteitä sekä antavat ohjeita päivittäisen suuhygienian hoitoon.

Hammasproteesit parantavat elämänlaatua

Hammasproteesi on kustannustehokas tapa saada aikaan siisti ja toimiva hampaisto, jos puuttuvia tai vaurioituneita hampaita on paljon. Hammasproteesilla voi myös korvata kokonaisen hammasrivistön.

Palveluseteli käy meillä

Hammaslääkäriasema Diana toivottaa tervetulleeksi potilaat joilla on Helsingin kaupungin, sekä Vantaan kaupungin palveluseteli. Palveluseteli oikeuttaa setelissä mainittuun hoitoon yksityisellä hammaslääkäriasemalla lähes kunnallisen hammashoidon hinnalla.

 

Mainitse aikaa varatessasi että tulet hoitoon palvelusetelillä, sekä mikä hoito setelissä mainitaan.