Nettiajanvaraus

A­jan­va­rauk­sen voit teh­dä al­la ole­vas­ta lin­kis­tä tai soittamalla ajanvaraukseemme numeroon 010 439 4290.

 

Mikäli et löydä nettiajanvarauksesta sopivaa aikaa, kannattaa soittaa ajanvaraukseen ja kysellä muita aikoja. Viime hetken peruutukset ja mahdolliset työaikamuutokset eivät välttämättä näy netissä heti.

Jos haluat kysyä puhelimitse hammashoitoon liittyvistä asioista, voit myös varata nettiajanvarauksesta soittoajan konsultaatiota varten (maksullinen aika). Tällöin hammaslääkäri tai suuhygienisti soittaa sinulle varaamanasi ajankohtana.

Ajan pe­ru­mi­nen tu­lee teh­dä vii­meis­tään hoi­toa edel­tä­vä­nä ar­ki­päi­vä­nä ja 24 tuntia en­nen va­rat­tua ai­kaa. Pe­ruu­tuk­sen voit teh­dä säh­kö­pos­tit­se osoitteeseen info@hammasdiana.fi tai soit­ta­mal­la ajanvaraukseen 010 439 4290. Pe­ruut­ta­mat­to­mis­ta tai myö­häs­sä pe­ru­tuis­ta ajois­ta pidätämme oikeuden laskuttaa ku­lui­na 30 €/va­rat­tu 15 min hoi­toai­ka.

 

Ajanvarauksemme on avoinna ma–to klo 8–16 ja pe klo 8–12. Poikkeuksia voi esiintyä. Nettiajanvaraus on auki 24/7. Loma-aikoina puhelinajanvarauksemme on yleensä auki arkisin klo 9–13 (poikkeuksia erityisesti kesäloman ja joulun aikana).

Nettiajanvaraus