Kattavat hammashoitopalvelut Helsingin Punavuoressa

Varaa aika hammaslääkärille

Hammaslääkäriasema Diana tarjoaa kaikenkattavat hammashoitopalvelut Punavuoressa. Palveluihimme kuuluvat perushammashoidon lisäksi suuhygienistin palvelut sekä hammasproteesien ja -implanttien toteutukset. Lasten hammashoito ja työpaikkahammashoito kuuluvat myös tarjontaamme. Muista, että työpaikkahammashoito on verovähennyskelpoista.

 

Hoito palvelusetelillä

Helsingin TUTHO (tutkimus- ja hoitoseteli), sekä lohkeamasetelit ja jatkohoitosetelit käyvät meillä, poikkeuksena vain Helsingin ns. KOHO (kokonaishoitoseteli) joka ei käy. Vantaan kaupungin kaikki hammashoidon palvelusetelit käyvät myös meillä.

 

Moderni tekniikka autta meitä työssä 

Hoidot teemme hellävaraisesti ja asiantuntevasti. Käytössämme ovat asiaankuuluvat apuvälineet, kuten digiröntgen, jonka avulla saamme tiedon hoidon tarpeesta nopeasti, sekä koneellinen juurihoito, jolla juurihoito sujuu ripeästi ja mutkattomasti. 

 

Kruunut ja sillat sekä ammattitaitoinen esteettinen hammashoito onnistuvat kätevästi osaavilta hammaslääkäreiltämme. Jäljentämisessä sekä implanttihoidoissa käytämme uusinta 3D-skanneritekniikkaa. Autamme mielellämme sinua hampaiden hoidossa. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja kysy lisää tai varaa suoraan aika hoitoa varten.