Hammaslääkäriasema Diana

Terveet hampaat terve elämä

Palvelut

Kattavat hammashoitopalvelut Helsingin Punavuoressa

Hammaslääkäriasema Diana tarjoaa kaiken kattavat hammashoitopalvelut Punavuoressa. Palveluihimme kuuluvat perushammashoidon lisäksi suuhygienistin palvelut sekä hammasproteesien ja -implanttien toteutukset. Lasten hammashoito ja työpaikkahammashoito kuuluvat myös tarjontaamme. Muista, että työpaikkahammashoito on verovähennyskelpoista.

 

Hoito palvelusetelillä

Helsingin TUTHO (tutkimus- ja hoitoseteli), sekä lohkeamasetelit ja jatkohoitosetelit) käy meillä, poikkeuksena vain Helsingin ns KOHO (Kokonaishoitoseteli) joka ei käy.

Vantaan kaupungin kaikki hammashoidon palvelusetelit käy myös meillä.

 

Hoidot teemme hellävaraisesti ja asiantuntevasti. Käytössämme ovat asiaankuuluvat apuvälineet, kuten digiröntgen, jonka avulla saamme tiedon hoidon tarpeesta nopeasti, sekä koneellinen juurihoito, jolla juurihoito sujuu ripeästi ja mutkattomasti. 

 

Kruunut ja sillat sekä ammattitaitoinen esteettinen hammashoito onnistuvat kätevästi osaavilta hammaslääkäreiltämme. Jäljentämisessä sekä implanttihoidoissa käytämme uusinta 3D-skannertekniikkaa. Autamme mielellämme sinua hampaiden hoidossa, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla ja kysy lisää tai varaa suoraan aika hoitoa varten.

puhelin

Puhelut lankaverkosta: 8,21 snt/puh + 5,9 snt/min

Puhelut matkapuhelimista: 8,21 snt/min + 16,9 snt/min

Ajanvarauksemme on avoinna ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-12. Poikkeuksia voi esiintyä. Nettiajanvaraus on auki 24/7.

 

Loma-aikoina puhelinajanvarauksemme on yleensä auki arkisin klo 9-13. Poikkeuksia on eritysesti kesällä ja joulun aikana.

Nettiajanvaraus

Löydät meidät Punavuoresta. Tarkat yhteystiedot ja sijaintimme kartalla löydät täältä. Olemme hammaslääkäriasema, jonne on helppo tulla.