Hammaslääkäriasema Diana

Friska tänder, friskt liv

Tjänster

Rödbergen i Helsingfors

Tandläkarstation Diana erbjuder heltäckande tandvårdstjänster i Rödbergen. Våra tjänster omfattar, förutom bastandvård, även munhygienisttjänster samt tandproteser och tandimplantat. Vi erbjuder även tandvård för barn och företagstandvård. Kom ihåg att företagstandvård ger rätt till skatteavdrag.

 

Vård med servicesedel

Vi tar emot patienter med Helsingfors stads TUTHO (Undersökning och vårdsedel=Tutkimus- ja hoitoseteli), LOHK (spruckna tänder=lohkeamaseteli) samt sedel för fortsatt vård (jatkohoitoseteli). Enda undantaget är KOHO (Helhetsvårdssedel=kokonaishoitoseteli) som vi inte kan ta emot. 

Vi tar även emot alla tandvårdens servicesedlar från Vanda stad. 

 

Vi utför de olika åtgärderna varsamt och yrkeskunnigt. Vi har tillgång till relevanta hjälpmedel, såsom digitalröntgen med hjälp av vilken vi snabbt kan se vårdbehovet och maskinell rotbehandling med vilken rotbehandlingarna går snabbt och smidigt att genomföra.

 

Våra skickliga tandläkare klarar behändigt av kronor och broar samt estetisk tandvård. Till avtrycktagningen samt vid implantatoperationer använder vi oss av modern 3D-teknologi för att underlätta arbetet. Vi hjälper dig gärna med tandvården, kontakta oss per telefon eller e-post och fråga mer eller ring och boka direkt en tid för tandvård.

Tidsbeställning

» Ring: 010 439 4290

puhelin

Samtal från fast telefon: 8,21 cent/samtal + 5,9 cent/min
Samtal från mobiltelefon: 8,21 cent/samtal + 16,9 cent/min

Tidsbeställningen är öppen må-to kl 8-16 och fre kl 8-12. Undantag
kan förekomma. Nätbokningen är öppen 24/7.

 

Under semestertider är vår tidsbeställning per telefon vanligen öppen vardagar kl 9-13. Undantag finns speciellt under sommarlovet och i jultider.

Tidsbeställning online

Du hittar oss i Rödbergen. Exakta kontaktuppgifter och karta hittar du här. Vi är en tandläkarstation som det är enkelt att komma till.