Hammaslääkäriasema Diana

Terveet hampaat terve elämä

Palvelut » Implanttihoidot ja muu protetiikka

Implanttihoito tuo hymyä elämään - laitetaan sinunkin hampaasi kuntoon!

Yksittäinen puuttuva hammas tai jopa koko hammasrivi voidaan korvata implanttihoidon avulla. Implantti on titaanista valmistettu keinojuuri, joka kiinnitetään leukaluuhun. Implantteihin voi kiinnittää joko kruunuja tai siltoja sekä tukevasti istuvia irrotettavia proteeseja. Teemme yhteistyötä taitavien hammasteknikoiden kanssa ja voimme taata kauniin ja toimivan lopputuloksen.

 

Implanttileikkaukset suoritetaan nykyaikaisten ohjureiden avulla. Ohjurit suunnitellaan 3D-suunnittelulla jolloin implantit saadaan asennettua juuri oikeaan asentoon.

 

Kruunut ja sillat

Vakavasti vaurioituneita hampaita, joita on vaikea paikata, voi kuten kokonaan puuttuvia hampaitakin korvata kiinteiden kruunujen tai siltojen avulla. Teemme yhteistyötä taitavien hammasteknikoiden kanssa ja voimme taata kauniin ja toimivan lopputuloksen.

 

Kruunulla korvataan yksittäinen vaurioitunut hammas kun taas sillalla voidaan korvata myös useampia puuttuvia hampaita. Kruunut ja sillat voidaan potilaan tilanne ja mieltymys huomioon ottaen valmistaa eri materiaaleista:

  • Keraamiset kruunut
  • Metallokeraamiset kruunut
  • Kulta- ja akryylikruunut

 

Esteettinen hammashoito

Ylläpidämme vahvaa ammattitaitoa keraamisten laminaattien (porsliinikuorien), kruunujen, siltojen ja implanttien teossa. Näin autamme sinua ylläpitämään esteettistä hampaistoa. Vastaanotollamme autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Suoritamme myös hampaiden valkaisua. Lisätietoa valkaisusta


Hammasproteesit parantavat elämänlaatua

Hammasproteesi on kustannustehokas tapa saada aikaan siisti ja toimiva hampaisto, jos puuttuvia tai vaurioituneita hampaita on paljon. Hammasproteesilla voi myös korvata kokonaisen hammasrivistön.

puhelin

Puhelut lankaverkosta: 8,21 snt/puh + 5,9 snt/min

Puhelut matkapuhelimista: 8,21 snt/min + 16,9 snt/min

Ajanvarauksemme on avoinna ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-12. Poikkeuksia voi esiintyä. Nettiajanvaraus on auki 24/7.

 

Loma-aikoina puhelinajanvarauksemme on yleensä auki arkisin klo 9-13. Poikkeuksia on eritysesti kesällä ja joulun aikana.

Nettiajanvaraus

Löydät meidät Punavuoresta. Tarkat yhteystiedot ja sijaintimme kartalla löydät täältä. Olemme hammaslääkäriasema, jonne on helppo tulla.