Hammaslääkäriasema Diana

Terveet hampaat terve elämä

Palvelut » Esteettinen hammashoito

Hampaiden valkaisu ja esteettinen hammashoito ammattitaidolla Helsingissä

Kaunis, valkoinen ja terve hymy sopii kaikille. Hampaat kellastuvat usein iän myötä ja monet elintarvikkeet värjäävät niitä, mutta toisilla on myös luonnostaan tummemmat tai kellertävät hampaat. Hampaiden valkaisu voi olla toimiva ratkaisu tummentumien ja värjäytymien poistoon ja esteettinen hammashoito voi auttaa monissa muissa ongelmissa, esimerkiksi lohkeamien korjaamisessa.

 

Esteettisellä hammashoidolla voidaan parantaa hampaiden ulkonäköä monilla tavoilla; sillä voidaan muuttaa hampaiden muotoa ja väriä sekä korvata puuttuvia hampaita. Erilaisina hoitomenetelminä voidaan käyttää esimerkiksi laminaatteja, siltoja, kruunuja ja implantteja.

 

Hampaiden valkaisu sopii lähes jokaiselle

Hampaiden valkaisu voidaan tehdä lähes kaikille, mutta raskaana oleville tai alaikäisille sitä ei suositella. Ennen valkaisuhoidon aloittamista suun täytyy olla terve ja sen vuoksi ensin tarkistetaan sekä hampaiden että ikenien kunto. Reikiintyneet hampaat paikataan, hammaskivi poistetaan ja ientulehdus hoidetaan kuntoon ennen hoidon aloittamista.

 

Meiltä löydät ammattitaitoiset suuhygienistit. Käytämme kahta erilaista valkaisutapaa; BlancOne®Click, joka on lyhytkestoinen valkaisu (valkaisuaika 20 min.) ja BlancOne®Touch, joka kestää pidempään (valkaisuaika 60 min.). Lisäksi soodapuhdistuksella saadaan pinttynyttä likaa irrotettua tehokkaasti.

 

Varaa aika yksilölliseen konsultaatioon, jossa löydämme parhaat vaihtoehdot sinulle. Löydät meidät helposti Helsingin keskustasta, hyvien kulkuyhteyksien varrelta. 

 

Hammaslääkäriasema Diana Helsingin Punavuoressa

Tarjoamme esteettistä hammashoitoa ja hampaidenvalkaisua vankalla ammattitaidolla. Olemme itsenäinen, suomalaisen yrittäjähammaslääkärin omistama ja ketjuihin kuulumaton vastaanotto. Meillä panostetaan erityisesti asiakaslähtöisyyteen ja siihen, että jokaisella asiakkaalla on hyvä olla; korkeatasoisen hoidon kruunaa ystävällinen, kodikas ja palvelualtis ilmapiiri. Pienellä vastaanotollamme voimme antaa laadukasta hoitoa kohtuulliseen hintaan, koska turhia kuluja ei ole. Hammaslääkäriasema Dianan palveluihin kuuluvat perushammashoidon lisäksi esteettinen hammashoito, hampaiden valkaisu sekä proteesit, implantit ja muut esteettiset muutokset.

 

puhelin

Puhelut lankaverkosta: 8,21 snt/puh + 5,9 snt/min

Puhelut matkapuhelimista: 8,21 snt/min + 16,9 snt/min

Ajanvarauksemme on avoinna ma-to klo 8-16 ja pe klo 8-12. Poikkeuksia voi esiintyä. Nettiajanvaraus on auki 24/7.


Loma-aikoina puhelinajanvarauksemme on yleensä auki arkisin klo 9-13.

Nettiajanvaraus

Löydät meidät Punavuoresta. Tarkat yhteystiedot ja sijaintimme kartalla löydät täältä. Olemme hammaslääkäriasema, jonne on helppo tulla.