Kattavat hammashoitopalvelut Helsingin Punavuoressa

Hammaslääkäriasema Diana tarjoaa kaiken kattavat hammashoitopalvelut Punavuoressa. Palveluihimme kuuluvat perushammashoidon lisäksi suuhygienistin palvelut sekä hammasproteesien ja -implanttien toteutukset. Lasten hammashoito ja työpaikkahammashoito kuuluvat myös tarjontaamme. Muista, että työpaikkahammashoito on verovähennyskelpoista ja Helsingin kaupungin palveluseteli käy myös meillä.

Hoidot teemme hellävaraisesti ja asiantuntevasti. Käytössämme ovat asiaankuuluvat apuvälineet, kuten digiröntgen, jonka avulla saamme tiedon hoidon tarpeesta nopeasti, sekä koneellinen juurihoito, jolla juurihoito sujuu ripeästi ja mutkattomasti. 

Kruunut ja sillat sekä ammattitaitoinen esteettinen hammashoito onnistuvat kätevästi osaavilta hammaslääkäreiltämme. Autamme mielellämme sinua hampaiden hoidossa, ota yhteyttä puhelimitse ja kysy lisää tai varaa suoraan aika hoitoa varten.

Ajanvaraus

» Soita: 010 439 4290

puhelin
Puhelut lankaverkosta: 8,21 snt/puh + 5,9 snt/min
Puhelut matkapuhelimista: 8,21 snt/min + 16,9 snt/min

Loma-aikoina ajanvarauksemme on avoinna arkisin klo 9–13.

Löydät meidät Punavuoresta. Tarkat yhteystiedot ja sijaintimme kartalla löydät täältä. Olemme hammaslääkäriasema, jonne on helppo tulla.